După 9 ani anunță: “Am încheiat ultima emisiune la Antena 3”

0
141

andreea-sumanu

O jurnalistă a anunțat că a încheiat ultima emisiune la Antena 3.

Andreea Sumanu, ziarista pe care ați văzut-o recent la “Dreptul la fericire”, un reality-show experiment al postului Happy Channel, se desparte de Antena 3.

“Am încheiat ultima mea emisiune de la Antena 3. Vă mulţumesc vouă, tuturor colegilor mei! Au fost 9 ani buni, în care am învăţat foarte multe. Acum a sosit timpul pentru o schimbare”, a scris Andreea Sumanu pe Facebook.

Andreea Sumanu are o poveste de viață care poate fi luată drept exemplu. A învins cancerul, este foarte puternică și este mereu cu zâmbetul pe buze. Jurnalista a fost diagnosticată cu tumori grave, diagnostic în urma căruia medicii nu pareau foarte optimiști. Despre povestea ei de viață și intrarea în Casa Fericirii, Andreea Sumanu spunea: “Cu două zile înainte de intrarea în Casă, m-am gândit să renunț, pentru că mi-am dat seama că-mi las acasă părinții și toți oamenii dragi. Totuși, am venit și sper ca din această experiență să mă aleg cu prieteni noi, mai ales că sunt o persoană deschisă, care se înțelege bine cu oricine. Forța e mereu în tine, în propria persoană. Tu ești singurul capabil să treci peste orice”.

andreea-sumanu

LEAVE A REPLY