CUTREMUR pe scena politica! Este noul PRESEDINTE PRM! Cum ar reactiona VADIM TUDOR la aceasta miscare?

0
131

vadim_1-465x390

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, s-a alaturat Partidului Romania Mare (PRM), formatiunea politica fondata de catre tatal ei in urma cu 25 de ani, conform unui comunicat de presa al PRM transmis.

“Este o onoare si o provocare pentru mine sa vin in Partidul fondat in urma cu un sfert de secol de catre tatal meu si am convingerea ca prezenta mea in marea echipa PRM va reprezenta renasterea acestui partid. Imi doresc foarte mult sa contribui la promovarea PRM, sa reprezint cu mandrie numele tatalui meu mai departe si sa aduc partidului acel suflu de care acum are nevoie. Ma bucur ca am revenit, dupa multa vreme, in sediul central al Partidului Romania Mare. Si cu atat mai mult ma bucur pentru ca am venit aici ca sa raman”, a declarat Lidia Vadim Tudor.

In urma cu cateva minute, Marius Marinescu, vicepresedinte PRM a declarat:

“Lidia Vadim Tudor, este singura persoana capabila sa continue munca pe care tatal ei, Corneliu Vadim Tudor a inceput-o acum 25 de ani. Ea a intrat in Partidul Romania Mare si chiar a preluat conducerea partidului. Lidia o sa candideze la alegerile din iarna. ” a declarat fostul senator Marius Marinescu, vicepresedinte al PRM

LEAVE A REPLY