Mobilizare masivă împotriva lui Oprea. Oamenii ies în STRADĂ

1
206

oprea-vinovat

După ce majoritatea senatorilor au votat împotriva începerii urmăririi penale a lui Gabriel Oprea, în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, opinia publică s-a arătat total nemulţumită şi mai mulţi oameni anunţă pe Facebook (Gabriel Oprea Esti Cercetat trebuie sa fii judecat) că vor participa la un protest.

Sute de persoane au anunţat că vor ieşi în stradă joi, începând cu ora 18, pe platoul din faţa Casei Poporului, pentru a îşi exprima nemulţumirea.

Mişcări sociale se anunţă şi în alte oraşe mari din ţară.

Reamintim că senatorii români au decis luni să respingă cererea DNA de a începe urmărirea penală în cazul lui Oprea, care este acuzat de ucidere din culpă în speţa morţii poliţistului de la Rutieră, Bogdan Gigină.

Decizia din Senat a fost luată cu 73 de voturi împotriva cererii DNA şi numai 45 de voturi pentru. 6 voturi au fost anulate.

1 COMMENT

  1. Feriti fratilor, ies PNListii si sorosistii in strada!
    Nu va obositi sa-i numarati, pentru ca nu veti avea pe cine !

    ACCIDENTELE DE CIRCULATIE nu se ancheteaza de catre DNA. Daca ii lasa acum sa faca ghiveci intre atributiile diverselor Parchete, la fel de bine maine sa ne pomenim ca Pompierii o ancheteaza pe D-na Kovesi pentru ca n-avea soferul dansei stingator autorizat.
    E tot o forma de abuz in serviciu. Nu poti combate abuzul in serviciu comitand abuz in serviciu.

LEAVE A REPLY