Ai auzit despre oferta de pariuri și cotele oferite de agenția 888SPORT?

0
281

pariurix-informatiazilei

Dacă nu ți-ai deschis cont până acum la această casă de pariuri online, intră pe forum 888sport și vezi ce spun pariorii despre ea. Comentariile lăsate după experiențele personale oameni diferiți sunt mai edificatoare decât orice descriere făcută în scop publicitar.

Am parcurs tot ce s-a scris despre operatorul cu sediul în Gibraltar (unde altundeva?). Și de bine, și de rău. Am ajuns la concluzia că merită să îmi deschid cont acolo. Față de unele păreri exprimate cu câteva luni în urmă, am avut surpriza să constat că platforma s-a schimbat mult în bine.

A fost actualizată platforma în limba română

888sport a lansat recent o versiune completă în limba română a site-ului de pariuri online. Până atunci, ofertele speciale erau afișate exclusiv pe platforma în limbă engleză. Dacă dădeai click pe „Promoții”,era afișată o pagină goală. Dacă nu ți-ai deschis cont până acum la această casă de pariuri online, intră pe forum 888sport și vezi ce spun pariorii despre ea. Comentariile lăsate după experiențele personale oameni diferiți sunt mai edificatoare decât orice descriere făcută în scop publicitar.

Am parcurs tot ce s-a scris despre operatorul cu sediul în Gibraltar (unde altundeva?). Și de bine, și de rău. Am ajuns la concluzia că merită să îmi deschid cont acolo. Față de unele păreri exprimate cu câteva luni în urmă, am avut surpriza să constat că platforma s-a schimbat mult în bine.

Ce-i drept, pentru pariorii din România oferta este mai săracă în acest sens, dar există.

Bookmakerul amintit are bonus de bun-venit mai special. Concret, nu primești o extra-sumă de bani pe care trebuie să o rulezi. Dacă primul pariu plasat acolo este câștigător, ți se triplează profitul. Rezultă niște bani care sunt împărțiți într-un număr de pariuri gratuite și rămâi cu banii din profitul făcut cu acele pariuri.

Sunt mai atent la ofertă decât la bonus

Personal, atunci când mă înregistrez la o casă de pariuri online sunt mai atent la ofertă decât la bonusul primit la înscriere. Desigur, e relevant și acesta, dar caut ceva din care pot câștiga pe termen lung. Este mult mai important să am de unde alege când pariez, pentru că sunt șanse mai mari să câștig bani. Așa cum se spune, trebuie să privești „the big picture”.

Când am intrat pe noua platformă a 888sport, am fost impresionat de ofertele pre-meci și live, care rivalizează cu cele ale tuturor operatorilor importanți. În stânga ecranului, ai o coloană în care sunt listate mai întâi cele mai populare pariuri. Aici nu sunt mari surprize: fotbalul își ia partea leului, în special Liga I, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și, atunci când sunt meciuri, competițiile internaționale intercluburi și interțări.

Printre cele mai populare pariuri își fac loc și cele pe meciuri de tenis, în funcție de turneele aflate în desfășurare. Se evidențiază totodată pariurile speciale (gen o echipă câștigă și un anumit jucător înscrie) și cele multiple îmbunătățite (cum ar fi ca trei echipe alese de bookmaker să câștige meciurile în care sunt implicate).

Pot paria pe sporturi de care nici nu auzisem

pariurix-informatiazilei

Oferta pe alte sporturi este puțin … ieșită din comun. Am găsit în listă sporturi despre care nici nu știam că există. A trebuit să le caut pe Google. De exemplu, știați ce este acela „bandy”? Spre rușinea mea, eu nu auzisem de acest sport care este un fel de hochei pe gheață cu reguli din fotbalul european. Se mai numește și fotbal de iarnă. Se joacă cu minge mică în loc de puc. În Rusia sunt peste un milion de jucători înregistrați, cu salarii de până la 500.000 de dolari pe an!

Alte sporturi pe care poți paria acolo: fotbal australian – 473 de evenimente în ofertă în momentul în care m-am uitat eu, badminton, baschet, baseball, box, ciclism, crichet, e-sports, floorbal, fotbal american, sporturi galice, golf, handbal, hochei pe gheață, darts, rugby, pesäpallo (baseball finlandez), poker,  șah (!), snooker, sporturi cu motor, surfing, tenis, UFC/MMA, volei, WWE, Yachting, dar și politică sau jocuri de tip casino și poker.

Și cotele sunt bune

Tipurile de pariuri pe fiecare eveniment sunt la fel de variate precum oferta. Iau ca punct de reper fotbalul, pentru că cei mai mulți pariori se axează pe el. Poți juca pe rezultat, șansă dublă, handicap asiatic, handicap european, eliminări, cartonașe galbene cornere, număr de goluri, interval în care se înscriu golurile, marcator, scor corect etc.

Fiecare pariu are mai multe opțiuni. Poți plasa pariuri single, pariuri multiple, bilete in sistem dar si bilete cu baza. Oferta pe Liga I este afișată chiar și cu o săptămână înainte de etapă, chiar dacă numai pentru tipul de pariu 1X2.

Cotele propuse se ridică la nivelul celor afișate și de cei mai mari operatori internaționali. Din ce am răsfoit în secțiunea discuții case de pariuri online a site-ului celei mai mari și mai active comunități de pariori din țară, am observat că utilizatorii au lăudat acest operator, per ansamblu, lucru care mi-a confirmat și părerea mea personală.

LEAVE A REPLY