Ioana Băsescu, audiată la DNA

0
190
Elena Băsescu a fost înmormântată pe aleea centrală a Cimitirului Central Constanţa, alături de soţul ei, Dumitru Băsescu. Pomana de după înmormântare va avea loc la Casa Albastră.Familia prezidenţială a dat cunoscuţilor , prietenilor şi persoanelor aflate la inmormantare o masă creştinească la Casa Albastră.Aceeaşi firmă de pompe funebre s-a ocupat de toate pregătirile pentru înmormântare: de la procurarea sicriului şi până la organizarea pomenii, aşa cum a spus Mircea Băsescu. Miercuri 6 octombrie 2010 (foto Mihai Ciobanu)

Elena Băsescu a fost înmormântată pe aleea centrală a Cimitirului Central Constanţa, alături de soţul ei, Dumitru Băsescu. Pomana de după înmormântare va avea loc la Casa Albastră.Familia prezidenţială a dat cunoscuţilor , prietenilor  şi persoanelor aflate la inmormantare o masă creştinească la Casa Albastră.Aceeaşi firmă de pompe funebre s-a ocupat de toate pregătirile pentru înmormântare: de la procurarea sicriului şi până la organizarea pomenii, aşa cum a spus Mircea Băsescu. Miercuri 6 octombrie 2010 (foto Mihai Ciobanu)

Fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana Băsescu, a fost chemată în această dimineaţă la audieri de către procurorii DNA.

Însoţită de avocatul Dan Apostol, unul dintre cei mai scumpi din România, Ioana Băsescu nu a oferit nicio declaraţie.

Ioana Băsescu a mai avut de-a face cu procurii anti-corupţie, ea fiind chemată anterior să dea explicaţii referitoare la Dosarul Nana.

Reamintim că tatăl Ioanei Băsescu, fostul preşedinte Traian Băsescu, declara ieri că procurorii DNA îi vânează familia, ştiind din surse sigure că “una dintre fiicele lui va fi arestată, astfel încât el să fie nevoit să ceară custodia copiiilor”.

“Îi ştiu pe aceşti procurori, le cunosc numele, dar nu le fac deocamdată publice”, a spus Băsescu ieri, într-o emisiune tv.

Revenim cu amănunte

LEAVE A REPLY