CTP ZAMBESTE alaturi de o femeie cu 20 de ani mai tanara. Fostul ziarist a scos-o la un SPA si la un restaurant sarbesc imbracat in trening!

0
1007

ctp-tanara

Cunoscut pentru stilul sau intransigent si taios cu care se exprima in scris, dar si pe micul ecran, Cristian Tudor Popescu dovedeste in viata de zi cu zi ca are si el slabiciuni, ca orice om obisnuit.

Nu, nu este vorba de pasiunea pentru tenis si sport a jurnalistului, ci despre o tanara care i-a ocupat toata dupa-amiaza de marti, 20 septembrie!

ctp-spa

Casatorit si divortat de patru ori pana acum, Cristian Tudor Popescu si voioasa lui partenera au mers la un cunoscut SPA din zona Romexpo, pentru o scurta sesiune de balaceala si natatie. Pentru a iesi cat mai putin in evidenta, CTP-ul si-a tras o casca alba de apa pe cap, menita sa-l protejeze de valuri, dar si de privirile iscoditoare ale celorlalti inotatori. Conform unui martor ocular, care era dotat si cu niste ochelari subacvatici performanti, jurnalistul s-a harjonit de mai multe ori in bazin cu tinerica roscata, curios ca un scafandru care da ochii pentru prima data cu o testoasa gigant.

La finalul sedintei de inot, cei doi s-au retras cateva minute in sauna, iar apoi s-au despartit la vestiare.

CITESTE CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

LEAVE A REPLY