VESTI BUNE de la Guvern! Acesti romani vor primi locuinte! Ce trebuie sa faci

0
764

locuinte-bloc

Guvernul vrea sa consolideze cladirile cu bulina rosie. Proprietarii vor primi locuinte de necesitate, in care vor putea ramane permanent. Cei responsabili au declarat ca deja exista proiecte in acest sens dar multi dintre proprietarii unor astfel de locuinte au refuzat sa primeasca ajutor din partea statului.

“Important este sa recunoastem si prin fapte, prin legislatie, prin ceea ce facem noi, in conducerea unei societati, ca interesul public este superior interesului individual, ca exista un interes care e deasupra a ceea ce este interesul nostru individual. Atunci cand esti proprietar ai drepturi, dar si obligatii, iar statul trebuie sa gaseasca un echilibru intre drepturi si obligatii. De fapt, trebuie sa intelegem ca o comunitate este cea care creeaza un echilibru intre aceste lucruri, intre drepturi si obligatii si sunt sigur ca vom ajunge si la noi la un echilibru in acest sens”, a declarat ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Vasile Dincu, in timpul prezentarii raportului privind Stadiul de pregatire pentru un cutremur major.

Dincu a mai spus ca Executivul vrea sa consolideze cladirile cu bulina rosie, putand invoca chiar si solutii de forta majora. Potrivit acestuia, proprietarii locuintelor din cladirile cu risc seismic care intra in programul de consolidare vor primi locuinte de necesitate, in care vor putea ramane permanent, primind chiar si o compensatie in functie de valoarea pietii.

sursa: bzi.ro

LEAVE A REPLY