Radu Tudor, anunț în premieră despre intrarea sa în POLITICĂ

1
166

radu-tudor

Jurnalistul a dezvăluit pentru DCNews că a primit multe oferte de a candida fie ca primar, fie ca parlamentar, dar le-a refuzat pe toate dintr-un singur motiv: nu se poate despărți de presă. La Revoluție era student la Mecanică, în Timișoara. Fiind un devorator de presă, a abandonat această știință pentru marea lui pasiune care avea să-i devină profesie. A absolvit Școala Superioară de Jurnalistică, iar acum nu vede niciun motiv pentru a intra în politică.

“Au fost mai multe oferte, mai multe încercări… ba să candidez primar, ba să fiu parlamentar, ba în administrație tot felul de funcții, dar eu am abandonat Mecanica la Timișoara tocmai pentru că eram îndrăgostit de presă.

Primul lucru pe care îl făceam dimineața, în studenție, era să iau absolut toate săptămânalele, tot, tot! Devoram presa. Mi-am inoculat virusul presei și rămâne meseria mea de dragoste și convingere. Știu că i-am dezamăgit pe cei care mi-au făcut tot felul de oferte și probabil vor mai încerca, dar nu este momentul. Peste 20 de ani mai reflectăm”, a spus Radu Tudor la DC News.

1 COMMENT

  1. EU SA FIU SINCER NU TE-AS ALEGE IN NICIO FUNCTIE CRED CA ESTI MAI PERICULOS DECAT ACTUALI . DAR CINE ARE INTERES PROPUNE SI SUSTINE . IN POLITICA SE VAD MULTI AVOCATI CEVA ZIARISTI NISTE TERGHEA BERGHEA SI ALTI INCOMPETENTI CU INTERESE NICI DE CUM OAMENI CARE VOR BINELE ROMANIEI SI ROMANILOR . NU LE ESTE FACUTA BIOGRAFIA IN AMANUNT A CELOR CARE CANDIDEAZA CA : CONSILIERI , PRIMARI , PARLAMENTARI ,DEPUTATI , SENATORI ,MINISTRI . CINE LE SUNT PARINTI , RUDELE S.A.M.D . AVEM EXEMPLE DESTULE DE COMUNISTI ,SECURISTI SI ODRASLELE LOR LUCRURI CARE LE AUZIM TARZIU SI AM AJUNS UNDE AM AJUNS . VREM OAMENI PENTRU OAMENI SI TARA

LEAVE A REPLY