ANUNŢUL făcut în urmă cu puţin timp de Casa Regală a României. Totul a fost tinut in mare secret

0
2932

ceremonie-catedrala-din-alba-iulia04

Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au primit, sâmbătă, după 20 de ani de la căsătorie încă o pereche de verighete, numite simbolic ”Verighetele Veşniciei”, în cadrul unei ceremonii religioase oficiată la Catedrala Încoronării de la Alba Iulia.

Ceremonia religioasă a fost organizată după ce Alteţelor Lor Regale au dorit să aibă o slujbă de binecuvântare a cununiei lor pe pământ românesc, fiind invitaţi de către Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia, la Catedrala Încoronării, locul unde au fost încoronaţi Regele Ferdinand şi Regina Maria, în 15 octombrie 1922, în calitate de suverani ai României Mari.

Ceremonia religioasă a fost oficiată cu uşile închise, la ea participând întocmai ca acum 20 de ani, membri ai familiei, prieteni, colegi şi colaboratori apropiaţi, iar oamenii veniţi au putut să asculte slujba din curte.

Apropiaţi ai Casei Regale şi preoţi au explicat că evenimentul este unul privat şi că Alteţele Lor Regale se bucură de prezenţa oamenilor, însă pot intra doar cei care au invitaţie.

Unii oameni însă nu au înţeles întocmai mesajul şi şi-au arătat nemulţumirea spunând că este ”strigător la cer”.

”Noi am venit să fim alături de ei şi ei ne scot afară”, a spus un bărbat, în vreme ce o femeie declară că evenimentul nu ar fi trebuit să fie făcut public dacă nu le este permis accesul.

LEAVE A REPLY