Mircea Badea, dezvaluire crunta: Cer anchetarea ministrului Sanatatii pentru OMOR din culpa

0
901

badea

Mircea Badea face o dezvaluire socanta si cere anchetarea ministrului Sanatatii pentru omor din culpa.

Mircea Badea sustine pe blogul sau ca a aflat din surse ca romanul ars care a fost trasnferat la un spital din Sofia a decedat.

Romanul suferise arsuri pe 60% din suprafata corpului si fusese transferat la Sofia pentru ca nu mai era loc in niciun spital.

”Da, sursele mele din Sofia imi spun ca romanul a murit in spitalul din Sofia. De cateva zile!!!! Da, ministrul sanatatii si institutia pe care o conduce au tacut malc. Va reamintesc ca romanul a fost transferat la Sofia intrucat spitalul de arsi din Romania a fost inchis si nu a mai avut loc in celelalte spitale. Va mai aduc aminte ca eu am difuzat imagini din cocina cu care a fost preluat romanul de la avionul medical care l-a transportat si din cocina in care l-au dus initial”, scrie Mircea Badea pe blogul sau.

Cere anchetarea ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Mircea Badea cere DNA sa-l ancheteze pe Vlad Voiculescu pentru omor din culpa.

”Ministrul sanatatii, ruda cu un mare jucator pe piata medicamentelor, a inchis tot ce se putea inchide in sistemul sanitar si, pe cale de consecinta, a trimis un roman, nu la Bruxelles, nu la Viena, nu la Paris, ci la Sofia. Omul e mort. Nicio vorba despre asta.

Solicit DNA anchetarea ministrului sanatatii pentru omor din culpa! Asta, desigur daca DNA nu are standarde duble si obiective politice”.

———-

UPDATE: Ministerul Sanatatii informeaza ca pacientul transferat in data de 27 august la un spital din Sofia, Bulgaria, a decedat in data de 12 septembrie. Sectia consulara de la Sofia a informat familia, iar Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Ministerul Sanatatii, a asigurat repatrierea trupului neinsufletit, se arata intr-o informare a Ministerului Sanatatii.

Tragicul eveniment este un aspect care tine de viata privata a familiei. In perioada in care pacientul a fost internat la Sofia, Ministerul Sanatatii s-a asigurat ca pacientul are parte de cele mai bune ingrijiri. Reprezentantii ministerului au fost in legatura cu autoritatile bulgare, iar cei ai Ministerului Afacerilor Externe roman din tara vecina au vizitat in mod regulat pacientulȚ, arata ministerul Sanatatii.

LEAVE A REPLY