PRU si USR, Razboi total! “PRU: Grupari paramilitare, controlate de George Soros “

0
1369

George_Soros_EPA-1024x652

Miscarea civica Initiativa Romania a depus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere penala impotriva deputatilor PRU Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, pe care ii acuza de “savarsirea infractiunilor de amenintare, instigare publica la savarsirea de infractiuni si incitare la ura”. Initiativa Romania a decis sa depuna plangere penala dupa ce Sebastian Ghita a spus, despre protestatarii anti-Oprea care au manifestat joi si vineri in Bucuresti, ca “Adica faceti o grupare paramilitara, stiti ca e interzis acest lucru? Cine incalca legea trebuie sa plateasca” si a amenintat ca, daca se mai repeta asemenea actiuni, Partidul Romania Unita “va face o actiune de riposta”.

Initiativa Romania arata, intr-un comunicat, ca “Am decis sa facem aceasta plangere penala in legatura cu amenintarile si instigarea la violenta formulate public de cei doi deputati PSD/PRU impotriva bucurestenilor care au protestat joi si vineri in fata Senatului si in Piata Universitatii. Plangerea penala vizeaza si minciunile si calomniile la adresa membrilor ONG-urilor participanti la protest, acuzati de atacuri impotriva institutiilor si ordinii constitutionale in Romania, coordonate de finantatori externi.”

Sebastian Ghita despre protestul impotriva lui Gabriel Oprea (sursa: Romania Tv):
“Adica faceti o grupare paramilitara, stiti ca e interzis acest lucru? Cine incalca legea trebuie sa plateasca. Ne-am castigat dreptul sa facem proteste.”

“Au vrut sa rupa poarta Palatului Parlamentului!”, a insistat Sebastian Ghita.

“Daca se mai repeta asemenea actiuni, Partidul Romania Unita va face o actiune de riposta.”

LEAVE A REPLY