Prima REACŢIE a lui Mihai Gâdea după anunţul de VÂNZARE a postului Antena 3

0
2513

MIHAI GADEA1

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unor informații conform cărora un grup de investitori din străinătate negociază preluarea postului de știri Antena 3. Printr-un mesaj transmis de CEO al televiziunii, Mihai Gâdea, se infirmă informațiile că Antena 3 ar fi obiectul unor negocieri de vânzare.

Antena 3 infirmă categoric existenţa unor discuţii de negociere având în vedere o tranzacţie cu un grup de investitori străini, aşa cum speculează un site local de ştiri. Informaţiile prezentate cu titlu de exclusivitate sunt total opuse realităţii, fiind lansate împotriva oricăror principii jurnalistice, fără a fi verificate.

Compania noastră doreşte să precizeze că nu a fost contactată de niciun reprezentant al acestui site pentru un punct de vedere. În prezent, Antena 3 este implicată în procesul de mutare a studiourilor în zona Pipera, efort ce presupune atât investiţii cât şi noi provocari de conţinut.

Suntem convinşi de discernământul publicului, care nu cade în capcana unor asemenea fabricaţii. Solicităm publicarea acestei poziţii oficiale atât pe site-ul care a generat acest neadevăr, cât şi pe platformele care l-au preluat.”, e mesajul lui Mihai Gâdea, CEO ANTENA 3.

LEAVE A REPLY