Scandal în RATB cu înjurături, şuturi în fund şi urlete. Controlorii, scuipaţi de călători nervoşi VIDEO

1
145

controlori_13701800

Imagini halucinante au fost surprinse într-un RATB din Bucureşti. Un scandal monstru s-a iscat într-un tramvai după ce o tânără a fost prinsă fără bilet. În apărarea ei au sărit ceilalţi călători.

Un nou clip care redă un scandal din mijloacele de transport din Bucureşti devine viral pe Facebook. O femeie controlor a fost scuipată într-un autobuz din Bucuresti, dupa ce a incercat sa legitimeze o calatoare care nu isi validase cardul. Tânăra, care spune că a absolvit o facultate de Medicină, o acuză pe controloare că a bruscat-o şi o ameninţă că-i face plângere.

Mai mulţi călători au sarit de partea femeii care nu îşi validase cardul. Totul s-a tranformat într-un adevărat circ. La un moment dat, controloarea a început să-i ia la şuturi pe călătorii scandalagii. A fost puţin până la o bătaie în toată regula.

1 COMMENT

  1. Maria Pandele vezi ca tu ca o jurnalista adevarata ce esti ai scris o poveste nu un articol. Controlorii aceia pe care tu ii aperi au iesit la o mica atentie pe traseu. Au refuzat sa prezinte legitimatiile si foile de parcurs cu 3 statii inainte de acest incident. Si nu e singurul din ziua respectiva pe ruta tramvaiului 25 si 11.

LEAVE A REPLY