Total Soft face angajări: Caută 100 de persoane. Pe ce poziții puteți aplica

0
914

angajari job

Totalsoft, una dintre cele mai mari companii de software din România, îşi va extinde echipa anul viitor cu peste 100 de persoane ca parte a planurilor de accelerare a creşterii odată cu intrarea firmei în grupul Logo – cel mai mare producător de soft din Turcia.

„Vrem să creştem anul viitor la 600 de oameni, de la 470 acum. Este unul dintre efectele intrării în grupul Logo, se va simţi susţinerea unei companii mari cu putere financiară şi în angajările Totalsoft, şi în investiţiile pe care le va realiza compania“, a declarat într-un interviu pentru ZF Liviu Drăgan, fondator şi director general al companiei.

Totalsoft, companie cu afaceri de peste 21 mil. euro anul trecut, a fost preluată integral la începutul acestei luni de grupul Logo din Turcia într-o tranzacţie de 31 mil. euro. Compania oferă diferite soluţii software pentru gestionarea activităţii firmelor (de tip ERP), dar şi pentru administrarea resurselor umane sau pentru gestionarea relaţiei cu clienţii (de tip CRM). Suita de soluţii software Charisma generează circa 75% din veniturile totale ale Totalsoft. Procesul de vânzare a demarat în urmă cu aproape doi ani iar negocierile s-au restrâns la Logo la începutul acestui an, a dezvăluit Drăgan, potrivit Ziarul Financiar.

LEAVE A REPLY