Radu Tudor: Ipoteza incendiara! Cine e finantatorul operatiunilor Black Cube in Romania

0
1022

radu-tudor

Într-un articol scris pe blogul sau, jurnalistul Radu Tudor dezvăluie cine s-ar putea afla in spatele operatiunii de spionaj a sefei DNA.

Sebastian Ghita are cateva pozitii importante : e prietenul cel mai apropiat al lui Victor Ponta, e sustinatorul puternic al PRU, patroneaza Romania tv, este cel mai bogat parlamentar din Romania cu o avere oficiala de peste 100.000.000 euro, este anchetat in mai multe dosare DNA si deja judecat in altele.

In plus, e membru in Comisia parlamentara de control a SRI. Are, deci, informatii ceva mai bune decat un om de rand.

Ghita a avut o disputa luni la un post tv, unde, printre altele, a sugerat cine este finantatorul operatiunilor Black Cube.

Ipoteza este intradevar incendiara.

Dan Adamescu, unul din cei mai apropiati si loiali moguli ai lui Traian Basescu, patronul ziarului Romania libera, al companiei de asigurari Astra, al magazinului Unirea din Bucuresti si al multor altor afaceri extrem de profitabile este indicat de Ghita ca fiind unul din sponsorii operatiunii agentilor israelieni din Romania, angajati ai companiei private de securitate Black Cube. Operatiunea a vizat-o la Laura Codruta Kovesi, procuror sef DNA.

Cercul celor care au azi probleme grave cu DNA si graviteaza in jurul lui Traian Basescu se mareste. Coafura sefei DNA rezista, a scris jurnalistul pe blog.

 

LEAVE A REPLY