Serviciul Român de Informaţii face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile

0
859

sri

Crezi că abilităţile şi cunoştinţele tale te pot recomanda pentru o carieră în Serviciul Român de Informaţii? Este probabil cea mai bună şansă pentru a dovedi asta, întrucât SRI caută în momentul de faţă personal pentru următoarele categorii: specialist IT, psiholog, traducător, medic, infirmieră, îngrijitoare în unităţi sanitare şi soldat gradat profesionist.

Toate aceste posturi se ocupă prin concurs, în condiţiile generale de acces în Serviciul Român de Informaţii. Poţi trimite CV-ul tău accesând site-ul www.sri.ro sau ai alte cinci modalităţi distincte de a fi angajat de SRI, în funcţie de pregătirea şi profilul tău profesional.

Dacă sunteţi absolvent de studii liceale, puteţi susţine examen de admitere la studiile universitare de licenţă ale Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, care formează ofiţeri operativi de informaţii şi ofiţeri analişti. Dacă eşti deja angajat în cadrul altor instituţii din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, te poţi alătura SRI prin transfer. De asemenea, formularul online poate fi folosit şi de absolvenţii ciclului inferior liceal, cu diplomă sau certificat de absolvire. Astfel, se poate opta pentru angajarea în corpul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti.

sursa: realitatea.net

LEAVE A REPLY