SUME URIASE date de catre GUVERN, SOMERILOR. Ce trebuie sa faci pentru a OBTINE BANI

0
184

veste buna bani

Somerii vor primi prima de angajare de 500 de lei, iar cei care se angajeaza in alte orase – 12.500.

Noi masuri de stimulare a ocuparii fortei de munca au fost adoptate miercuri de Guvern, unul dintre exemple fiind al somerilor care, daca decid sa isi schimbe domiciliul la o distanta mai mare de 50 kilometri, pentru a deveni angajati, vor beneficia de o prima de instalare de 12.500 de lei.

”Noi masuri de stimulare a ocuparii fortei de munca au fost adoptate miercuri de Guvern, acestea vizand persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, angajatorii, dar si romanii din diaspora. Noul pachet reprezinta concretizarea demersurilor, asumate la inceputul mandatului, prin care fonduri europene si cele de la bugetul de stat sunt imbinate si directionate, in mod coerent, pentru sustinerea masurilor active de ocupare. Practic, aceste masuri au fost regandite si includ mai multe categorii de beneficiari, astfel incat sa aiba efecte reale in piata”, se arata intr-un comunicat de presa al Executivului.

Potrivit sursei citate, pachetul de masuri aduce modificari esentiale in legislatia existenta pentru punerea in practica a masurilor din Pachetul Anti-saracie, lansat de premierul Dacian Ciolos in luna februarie 2016, prevederile adoptate incurajand atat persoanele neocupate, cat si angajatorii prin diferite forme de stimulare a crearii de noi locuri de munca.

LEAVE A REPLY