IESIRE VIOLENTA a lui TRAIAN BASESCU. ” Erau LINGAI..”

0
271
traian_basescu_43872200
Traian Basescu are o iesire violenta la adresa unor jurnalisti care erau considerati, pana in 2014, “basisti”. Fostul presedinte afirma caDan Tapalaga, Laurentiu Ciocazanu, Malin Bot si Mircea Marian l-au sustinut voluntar, fiind “lingai”. Atacul lui Basescu vine in contextul in care a fost criticat de jurnalistii respectivi pentru afirmatiile la adresa Laurei Codruta Kovesi.
“N-am avut niciun aranjament cu ei, fie ca se numeau Tapalaga, Bot, Ciocazanu. Erau lingai voluntari. Aceasta hoarda de propagandisti, daca spui ceva despe Kovesi… Tapalaga, unul care m-a lins fara sa-i cer. Voluntar a fost. Acum si-a schimbat obiectul lingerii. (…) Eu nu le-am cerut nici lui Tapalaga, nici lui Ciocazanu, nici lui Bot, nici lui Mircea Marian sa ma sustina”, a declarat Basescu la RTV.
Fostul presedinte a sustinut din nou ca sefa DNA nu trebuie confundata cu institutia pe care o conduce, iar criticile la adresa acesteia sunt indreptatite. “Daca tot ii place sa fie starleta de televiziune, lasati-o sa fie si criticata”, a mai afirmat Traian Basescu.

LEAVE A REPLY