Ghita il TOARNA pe CTP: “E turnator la servicii straine. Lua lunar 5.000 de euro”

0
1994

ghita

Sebastian Ghita face dezvaluiri incendiare despre jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Deputatul PRU, membru in comisia de control a SRI din Parlament, spune ca CTP ar fi turnator pentru servicii din strainatate. Iar seria acuzatiilor nu se opreste aici. Conform lui Ghita, CTP lua bani de la Sorin Ovidiu Vantu, intr-o carte, bani negri, pe cand fostul afacerist era in puscarie, scrie BZI.ro

Ghita considera ca Popescu e ”Scaraotchi” al presei romanesti si ca o ajuta pe Laura Codruta Kovesi, sefa DNA in a ”sterpeli puterea”.

Cristian Tudor Popescu e un Scaraotchi al presei romanesti. Nu il cred. Otraveste mintile romanilor cu elucubratii. Se preface ca e ingrijorat. Se preface ca e marele deontolog al presei romanesti. Exista un jurnalist de la Realitatea, care acum e la RTV, care luna de luna ii dadea un omagiu lui CTP. Era o carte si in ea avea 5000 de euro. Lua bani de la Vantu, din puscarie, in fiecare luna. Romania e malformata de asta. E turnator la Servicii Straine. Lua la negru, luna de luna, 5.000 de euro bani de la Vantu. O sa ii fac public numele.

Doamna Kovesi sterpeleste puterea ajutata de acest Scaraotchi al presei. E un simbol de neatins care se da alba ca Zapada. Sa explice CTP cum lua bani de la Vantu.”, a spus Sebastian Ghita intr-o emisiune TV.

LEAVE A REPLY