REACTIA FABULOASA a lui Vasile Blaga dupa ce Alina Gorghiu a fost aleasa presedinte unic al PNL

0
896

blaga-gorghiu

Liberalii vor avea un presedinte unic, in persoana Alinei Gorghiu, iar europarlamentarul Daniel Buda a fost imputernicit sa semneze listele electorale din partea fostului PDL, a anuntat sambata seara fostul copresedinte PNL Vasile Blaga, transmite Agerpres.

“Au fost doua sedinte. Prima a fost cea a presedintilor din vechiul PDL. A urmat sedinta Biroului Permanent al PNL. In prima sedinta, cu un singur vot impotriva si cu patru abtineri, am hotarat sa renuntam la copresedintia partidului pentru ca suntem un singur partid si sa propunem presedinte unic in persoana doamnei Gorghiu”, a afirmat Blaga, intr-o conferinta de presa la sediul PNL, mentionand ca Daniel Buda a fost imputernicit sa semneze, impreuna cu Alina Gorghiu, listele formatiunii pentru alegerile parlamentare.

Vasile Blaga a precizat ca o va sprijini pe Alina Gorghiu.

“Sunt convins ca am ales solutia cea mai buna. O sa o sprijin pe doamna Gorghiu si cred ca este calea cea mai buna”, a subliniat Blaga.

Tot in sedinta de sambata s-a decis ca Gheorghe Falca, presedintele filialei PNL Arad, sa fie coordonator al campaniei partidului pentru alegerile parlamentare.

Vasile Blaga a demisionat miercuri din functia de copresedinte al Partidului National Liberal si coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

LEAVE A REPLY