Stire de ultima ora despre Mirela Vaida. Fanii sunt in lacrimi

0
896

mirela2

După 5 ani în care a fost amfitriona show-ului matrimonial de la Antena 1, Mirela Vaida a fost nevoită să renunțe la “Mireasă pentru fiul meu”, întrucât venirea pe lume a celui de-al doilea copil i-a schimbat radical planurile.

Mirela Vaida a devenit, în urmă cu o lună și jumătate, pentru a doua oară mămică. Aflată în concediu de maternitate, prezentatoarea TV se bucură de fiecare clipă petrecută alături de bebelușul Vladimir Alexandru și de fiica ei, Carla, în vârstă de un an și șapte luni. Ea se va întoarce pe micul ecran mai repede decât și-ar fi imaginat fanii, dar nu la emisiunea care a consacrat-o ca vedetă TV.

“Voi reveni cu siguranță de Revelion, pentru că deja filmarea ‹‹la Hanul Mirelei›› la Antena 1 este bătută în cuie din martie, iar cu alte proiecte aștept să văd. Deocamdată mi-e puțin mai greu, aș mai sta o lună – două să ies cu Vladimir la suprafață, să-l văd că este mai puțin dependent de mine. Sper să revin cât de repede cu noi proiecte de televiziune, mai permisive din punct de vedere al timpului petrecut în fața camerei de luat vederi”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.

S-a rupt complet de formatul care a consacrat-o
Fosta prezentatoare TV a show-ului de la Antena 1 s-a despărțit în lacrimi, astă-vară, de concurenți și de echipă, o decizie grea și complicată pentru ea, luată însă pentru binele familiei. Viața alături de cei doi copii îi oferă satisfacții nebănuite Mirelei și, totodată, o ține departe de televizor. “Recunosc că nu m-am mai uitat la emisiune din clipa în care am plecat. O dată pentru că e și un fel de durere din asta atunci când îți părăsești copiii, măcar dacă tot o faci, nu te mai uita în urmă, pentru că o să te prăbușești de durere. Mă mai ține lumea la curent cu ce se mai întâmplă, dar recunosc că din sezonul nou nu știu nimic. Adică m-am rupt și din cauza timpului pe care nu-l mai am la dispozitie, la ora aceea suntem ori afară ori dormim toți, deci nu mai pot”, ne-a mărturisit ea.

LEAVE A REPLY