Dezvăluire bombă făcută de Traian Băsescu. Ce a spus în direct la un post de televiziune

0
985

basescu pmp

Fostul presedinte Traian Basescu a facut un succint bilant la Romania TV al celor doua mandate si a admis ca a lasat institutii mult prea puternice pe mana unor bugetari care se cred Dumnezei.
“Imi asum faptul ca am consolidat institutiile statului si bine am facut, insa am facut o mare eroare. Nu am vorbit de omenie si de drepturi fundamentale si am lasat institutii mult prea puternice pe mana unor bugetari care se cred Dumnezei si care considera ca nicio lege nu e valabila pentru ei”, a declarat fostul presedinte la Romania TV.

Traian Basescu a facut si o declaratie socanta. Fostul presedinte a declarat ca lumea a ajuns sa vorbeasca in soapta de frica institutiilor de forta. “Ma intalnesc cu diversi oameni din avocatura, mediul de afaceri si ce aud ma ingrozeste. La ce s-a ajuns acum in ultimii doi ani este dincolo de imaginatia oricarui om. Pe vremea lui Ceausescu era mai bine din acest punct de vedere”, a punctat fostul presedinte.

Traian Basescu a catalogat drept o prostie afirmatia sefei DNA care a decretat ca un procuror nu are voie sa se vada cu politician. “Codruta a trait si ea intr-o lume in care nu s-a vazut doar cu procurori. Va dau in scris ca de cand e pe functii mari s-a vazut si cu politicieni, si cu sefi de servicii sau mai putin sefi , nu a trait in borcan asa cum declara. Vor fi oameni care vor spune povesti de la intalniri Mihaela Nicola (sefa grupului de comunicare The Group). Nu suntem o societate sanatoasa la cap daca trebuie sa fugim unii de altii, sa nu ne mai intalnim, sa ajungem sa vorbim in soapta”.

LEAVE A REPLY