Anunţ important pentru bucureşteni: Se întâmplă în seara asta

0
160

elcen-radet

Primăria Capitalei a făcut un anunț de ultimă oră! Potrivit unui comunicat emis de către subordonații primarului Gabriela Vrânceanu Firea, Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice București (RADET) va începe, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, probele la cald.

Acestea vor avea loc în intervalul 22:00 – 07:00.

Procedura de efectuare a probelor la cald a instalațiilor se desfășoară în toate sectoarele municipiului București. Asociațiile de locatari sunt rugate să anunțe cetățenii de începutul probelor la cald”, precizează sursa citată.

Cunosc exact situația care se manifestă în fiecare an atunci când vine toamna și temperaturile scad brusc. Tocmai de aceea, pentru că legea spune clar acum că începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban are loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18,00 — 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, fac un apel pentru modificarea legislației, pentru ca oamenii să nu mai aștepte această perioadă în frig”, a declarat Firea, conform comunicatului emis de Primăria Capitalei, citat de Agerpres.

LEAVE A REPLY