Vestea așteptată de toți fanii: Mirela Boureanu Vaida se întoarce în televiziune!

0
1052

mirela-boureanu-vaida

Mămică cu normă întreagă, frumoasa Mirela Boureanu Vaida nu-și neglijează nici cariera. Deși a devenit pentru a doua oară mămică în urmă cu o lună și jumătate, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” nu poate sta departe de telespectatori și de „microbul” televiziunii, scrie a1.ro.

Actrița se va întoarce pe micul ecran mai repede decât și-ar fi imaginat fanii, dar nu la emisiunea care a consacrat-o ca vedetă TV, scrie Libertatea. Deocamdată, ea se bucură de concediul de maternitate și de momentele petrecute alături de micuțul Vladimir Alexandru și de fiica ei, Carla, în vârstă de un an și șapte luni.

“Voi reveni cu siguranță de Revelion, pentru că deja filmarea ‹‹la Hanul Mirelei›› la Antena 1 este bătută în cuie din martie, iar cu alte proiecte aștept să văd. Deocamdată mi-e puțin mai greu, aș mai sta o lună – două să ies cu Vladimir la suprafață, să-l văd că este mai puțin dependent de mine. Sper să revin cât de repede cu noi proiecte de televiziune, mai permisive din punct de vedere al timpului petrecut în fața camerei de luat vederi”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Așadar, dacă vă este dor de ea, veți avea ocazia să o revedeți curând!

LEAVE A REPLY