Gheorghe Marmureanu trage un semnal de alarma puternic: “Vom avea parte de un cutremur major”

1
1050

marmureanu_main_cp_c221793f78_99958300

Profesorul Gheorghe Marmureanu a primit o echipa de reporteri in locul unde se monitorizeaza activitatea seismica din tara.

Celebrul seismolog a vorbit despre zonele din lume care in momentul de fata sunt expuse unor cutremure puternice, iar printre ele se afla si Romania, pe lista mai fiind Japonia si Mexic.

El spune ca un cutremur puternic ar putea sa se produca cam la 50 de ani de la cutremurul din 1977, adica in 2027, dar daca nu se va produce atunci, va urma o perioada de pana la aproape 100 de ani de pauza, moment in care se va produce un seism devastator.

Cel prevazut pentru 2027 ar urma sa fie si el puternic, iar cele mai afectate zone ar fi Moldova, Muntenia si Dobrogea. “Oamenii nu sunt pregatiti pentru un astfel de seism. Se va crea o dezordine formidabila“, a spus Marmureanu pentru reporterii Romania TV.

 

1 COMMENT

  1. Un cutremur major va veni după alegeri și cam pînă prin 27 ianuarie cu epicentru Buc dacă va eși majoritari psd .Dacă se va dovedi că la Moscova acea lumină nu a fost un OZN ,din data de 3 oct 2016 .Nu toate luminile care apar pe cer sînt obiecte ci pot fi ENTITĂȚI DE LUMINĂ ,S-au SPIRITE ÎNALTE .

LEAVE A REPLY