Veşti bune pentru români: Vor fi eliminate 102 taxe nefiscale

0
264

dragnea psd

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunță depunerea unui proiect de lege în Parlament prin care se vor elimina 102 taxe nefiscale. Dragnea, care a prezentat o parte a programului de guvernare al PSD, a explicat că nu vrea să mai aștepte debirocratizarea promisă de Guvernul tehnocrat.

Văd criticii, că asta știu ei să facă, să critice. Au spus și spun în continuare: să facem orice pentru ca PSD să nu revină la guvernare. Practic, ei spun că trebuie să facă orice pentru ca România să o ducă mai rău.

”Mâine voi depune la Parlament, împreună cu colegii mei, un proiect de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale”, a explicat Dragnea, care a precizat că este vorba despre taxe foarte mici, care în acest moment produc multă birocrație. ”Nu mai așteptăm marea debirocratizare atât de mult promisă de acest Guvern”, a precizat liderul PSD.

”Toată legislația care trebuie adaptată programului nostru de guvernare va fi depusă în Parlament și va fi adoptată până la alegeri”, a explicat Liviu Dragnea.

La prezentarea programului de guvernare al PSD, Dragnea a fost însoțit atât de Victor Ponta, cât și de foști miniștri: Victor Ponta, Rovana Plumb, Gabriela Firea, Marian Neacșu, Eugen Teodorovici, Ecaterina Andronescu

LEAVE A REPLY