Cum SPIONEZI cu un telefon mobil

0
1272

telefon (1)

Spionatul este ilegal în unele ţări, dacă este făcut fără acordul persoanei urmărite, dar poate fi permis în anumite circumstanţe. Un soţ sau o soţie are dreptul să afle dacă partenerul de viaţă îl / o însală. Oamenii angajează detectivi particulari pentru problemele pe care le au, dar în era digitală totul este făcut prin intermediul smartphone-urilor şi laptop-urilor.E

Există câteva aplicaţii concepute special pentru a servi scopurilor pe care le avem. Deşi poţi folosi aplicaţiile doar pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care vrei să o spionezi, tot este mai bun decât nimic. Mai jos sunt cele mai cunoscute aplicaţii de spionat, care pot fi folosite pentru a obţine informaţiile de care ai nevoie:

» mSpy
» Mobistealth
» Highster Mobile
» Flexispy
» Spyera

Toate aceste aplicaţii sunt contra-cost şi au specificaţii identice. Le poţi folosi pentru a spiona apeluri, mesaje text, email-uri, istoricul din browser, lista de contacte, calendarul de evenimente, IM-urile, documentele media, activitatea de pe social media şi poţi, de asemenea, să urmăreşti telefonul persoanei din cauză căreia eşti îngrijorat.

Există o specificaţie pe care o putem întâlni doar la câteva aplicaţii şi care ne poate fi de real folos. Spre exemplu, Highster ne permite să folosim camera de la telefonul persoanei pe care o spionăm pentru a verifica împrejurimile sau pentru a asculta sunetele înconjurătoare prin intermediul microfonului telefonului mobil, scrie noobz.ro.

LEAVE A REPLY