Klaus Iohannis, SUSPENDAT DIN FUNCTIE! Declaratia SOC facuta in urma cu cateva momente

14
2157

iohannis_1-465x390

Presedintele Senatului, in razboi cu seful statului si DNA. Calin Popescu Tariceanu a lansat un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis si a procurorilor DNA. Al doilea om in stat ameninta cu suspendarea presedintelui.

El a reiterat cu acest prilej solicitarea ca seful statului sa ofere asigurari ca va respecta vointa majoritatii electoratului, asa cum va rezulta in urma votului din 11 decembrie.

Presedintele Senatului a sustinut totodata ca vrea sa opreasca ”parcursul periculos pe care a pornit presedintele Romaniei in campania electorala”.

In opinia lui Tariceanu, Iohannis ”implica institutia presedintelui in dosare aflate pe rol (interventiile de acum cateva zile pe langa procurorul-general si in cazul acuzatiilor de plagiat formulate impotriva doamnei Kovesi), a readus teroarea ascultarilor din vremurile cele mai negre ale securitatii si a transformat lupta necesara si legitima cu coruptia intr-o vanatoare de adversari politici”, fiind ”in coalitie oculta cu procurorul-sef al DNA si cu un partid paravan-marioneta”.

1. Cerem publicarea stenogramelor discutiilor purtate de presedintele Romaniei cu cei doi responsabili din Ministerul Public, deoarece credem ca declaratiile date publicitatii pana in prezent de presedintele Iohannis, de procurorul-general si de procurorul-sef al DNA pe temele amintite sunt insuficiente. Opinia publica are dreptul sa cunoasca intregul adevar.

2. Vrem ca opinia publica sa stie ca, daca ALDE va avea suficienta forta in viitorul Parlament, vom cauta si vom dezvalui adevarul cu privire la cazuri concrete, cand mersul normal al justitiei a fost deturnat in favoarea unor interese personale sau de grup. Aceasta va contribui la restabilirea unei reale independente a justitiei fata de factorul politic.

3. Vrem sa oprim parcursul periculos pe care a pornit presedintele Romaniei in campania electorala.

4. Vrem sa primim asigurari ca presedintele Romaniei va respecta vointa majoritatii electoratului, asa cum va rezulta in urma votului din 11 decembrie.

14 COMMENTS

  1. Si de ce afirmati ca Presedintele a fost suspendat din functie – gazetari inculti ? De unde reiese acest lucru ? Sau vreti sa manipulati cititorii cu INFORMATII FALSE ? A e trebui SA VI SE RETRAGA LICENTA SI DREPTUL DE A PROFESA .

  2. Corect, daca nu respecta Constitutia tarii, trebuie sa fie pus pe liber. Din pacate Presedintele tarii este anagajatul poporului, caci poporul l-a ales, crezind ca tot ce a promis v-a respecta, deci el este angajat in slujba poporului, pentruca nu el a angajat poporul. Daca nu respecta Legile tarii si nu respecta vointa poporului, trebuie sa fie suspendat.

  3. Pentru a suspenda un presedinte este nevoie mai ales de votul poporului, nu a presedintelui senatului! Nu senatul a ales presedintele!! Daca se vrea se poate organiza un referendum!!! Poporul cu siguranta nu va vota PSD sau ALDE!!! 11 Decembrie va fi o zi nefasta si distrugatoare pentru PSD / ALDE, ajungand la un procentaj atat de mic incat nu le va veni sa creada! Cred ca singura lor sansa este sa iasa de pe scena politica….lumea deja s-a convins de verticalitatea lor!!!!!

  4. Oare cati saraci cu duhul mai sunt in Romania sa nu vada cati cretini il pupa undeva pe evazioniistu’-vanzatorul de copii-hotul de case Ciolannis? Ca de barbati onanisti m’am saturat!

  5. De unde sunteti voi sigure ca nu respecta presedintele costitutia?
    Vad ca a avut succes campania de spalare de creiere la unii. Sper sa fie cat mai putini!!!!!!!!!!

  6. D-nu Tariceanu,bate campii,pacat ca este al doilea om in stat,sa inceapa procedura de suspendare,il mananca pielea,crede ca va reusi,eu nu cred!
    Cred ca-i bolnav,are frica de justitie,nu stie,ce sa mai faca,se apropie funia la par.

LEAVE A REPLY