LOVITURA pentru Traian Basescu. Nimeni nu se astepta la asta

0
1050

basescu pmp

Traian Basescu spune ca ar putea scoate, cu PMP, un scor de minim 10% la algerile parlamentare. Numai ca pana atunci, tot pierde oameni. Presedintele PNL Maramures, deputatul Mircea Dolha a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca intreaga organizatie municipala a fostului UNPR Baia Mare a trecut la PNL, urmand sa se implice in campania pentru alegerile parlamentare.

“Membrii organizatiei municipale UNPR Baia Mare au decis sa vina in PNL, intentia s-a materializat dupa mai multe tatonari si discutii care au avut loc in ultima perioada. Organizatia municipala aduce in PNL oameni de valoare, de calitate, oameni care cu siguranta vor face cinste liberalilor din Baia Mare (…), cred ca vom purta o serie de discutii si la Bucuresti, cu dl. Valeriu Steriu (presedintele PMP n.r.) pentru a convinge si alti oameni din fostul UNPR sa se alaturi PNL, si eu cred ca locul oamenilor integri din punct de vedere politic este in PNL”, a spus Mircea Dolha.

In context, fostul presedinte al UNPR Baia Mare, Ligia Micle, a motivat decizia inscrierii in PNL pe fondul unor discutii neprietenoase cu liderii organizatiei judetene a PMP, organizatie spre care au plecat majoritatea membrilor din UNPR.

“Nu m-am regasit eu si o parte din colegii mei in noua formula politica alaturi de noii colegi din PMP si ca atare, in urma unor discutii purtate cu colegii din organizatia municipala a UNPR, am decis sa trecem in PNL. Am facut acest lucru cu gandul de a continua proiectele pentru Baia Mare si judetul Maramures, proiecte lansate in campania electorala pentru alegerile locale, sa continuam aceste proiecte, sa fim in sprijinul comunitatii si a cetatenilor care ne-au votat. De asemenea, intreaga echipa care a venit in PNL se va implica in sprjinul candidatilor care urmeaza sa intre in cursa alegerilor parlamentare din luna decembrie”, a spus Ligia Micle.

Ligia Micle este directorul general al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, iar de la infiintarea UNPR in judet a condus organizatia municipala.

De asemenea, organizatia de tineret a UNPR a trecut in urma cu cateva saptamani la TSD Maramures.

LEAVE A REPLY