LOVITURĂ pregătită pentru alegeri: Fuego ar putea să fie parlamentar

0
948

fuego-1024x768

USR-ul lui Nicuşor Dan a început o campanie pe facebook prin care l-au ironizat pe cântăreţul Fuego. Oamenii lui Nicuşor Dan cereau semnături pe Facebook pentru a avea candidaţi în Diaspora, iar mesajul era unul jignitor pentru Paul Surugiu. “Diaspora ne-a dat 7000 de semnături. Noi promitem că nu o să le dăm tot Fuego”, era ironia de pe un banner online al USR. După acest scandal, Fuego ar putea fi cooptat în PRM pentru a participa la alegerile parlamentare.

Ca să continue tradiția tatălui său, Lidia Tudor încearcă să aducă în partid oameni cu priză la public. După 15 ani, fiica cea mică a fostului președinte PRM Vadim Tudor, Lidia, vrea să continue se pare tradița tatălui său, care a adus în partid nume precum: Leonida Lari, Mitzura Arghezi sau Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, anunță EVZ.ro.

După ce l-au înrolat pe actorul Florin Zamfirescu care a devenit purtător de cuvânt al partidului și posibil candidat, cei de la PRM vor să aducă un alt cântăreț în partid. Este vorba despre Paul Surugiu cunoscut sub numele de scenă „Fuego”, cel care interpretează împreună cu fosta peremistă Irina Loghin colindul „Împodobește mamă bradul”. Peremiștii spun că o să o roage pe celebra interpretă să vorbească cu „copilul” său de suflet să se alăture partidului și să devină candidat la alegerile din 11 decembrie.

Eu cred că trebuie să profităm de prietenia dintre doamna Irina și Fuego și să-l aducem lângă noi în partid. Ar fi păcat ca un om bun și destoinic ca Fuego să stea deoparte de politică. El ar putea face legi pentru artiși să nu mai trăiască în sărăcia lucie de acum”, a declarat un vechi PRM-ist.

LEAVE A REPLY