De ce trebuie sa te informezi inainte de a apela la rent a car

0
1025

 

inchirieri_masini

 

 

Fie ca ai un eveniment la care vrei sa faci o impresie buna, sa pleci in teambuilding cu angajatii, in vacanta cu prietenii sau sa le arati amicilor tai straini Romania, varianta serviciilor de rent a car Bucuresti sau Otopeni ti se poate parea foarte buna.

 

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, FocusRent, companie de rent a car Bucuresti si Otopeni, prin numele managerului Cristian Varbanciu iti recomanda “sa te informezi foarte bine. De asemenea, sa nu cazi in plasa unor companii de rent a car ce iti promit masini de lux la costuri foarte mici. Cerceteaza in amanunt si asigura-te ca poti lua o masina de inchiriat fara sa ai in contract clauze abuzive”.

 

La FocusRent, de peste 10 ani, operatorii se asigura ca toti clientii primesc atat cele mai bune servicii de consultanta, cat mai ales masina din sistemul de rent a car aleasa in cel mai scurt timp posibil. In plus, din dorinta de a deveni un jucator important pe piata din Romania, la FocusRent “principala grija este sa oferim nu doar masini in sistem de rent a car Bucuresti, cat si servicii de inchirieri microbuze si inchirieri auto pe termen lung, urmate de transfer aeroport (Henri Coanda sau Aurel Vlaicu) si soferi personali, in caz de nevoie, pentru un plus de confort in calatoriile lungi, de la 30 de euro/zi”.

 

In al doilea rand, pentru companii, FocusRent, companie de rent a car Bucuresti si Otopeni, le ofera  posibilitatea unor inchirieri auto pe termen lung, prin care acestea au parte de numeroase avantaje financiare si fiscale. In primul rand, tariful de rent a car Bucuresti si Otopeni de la FocusRent include toate taxele: asigurari Casco, RCA, schimbul de anvelope, masina la schimb in caz de avarie, asistenta rutiera, mentenanta totala, toate taxele platite (inclusiv rovigneta). Apoi, companiile se bucura de deductibilitate fiscala integrala (a TVA-ului), prin care se creste capacitatea de finantare a firmei (prin faptul ca autovehiculele nu sunt inregistrate in patrimoniu).

 

In plus, niciun vehicul aflat in sistem de rent a car Bucuresti la FocusRent nu este mai vechi de 5 ani, are toate reviziile la zi, mai ales ca au grija ca orice client sa aiba mobilitate maxima si stiu ca orice avarie le-ar putea intrerupe ritmul calatoriei. In plus, acestea pot indeplini cerintele si celor mai pretentiosi clienti, in ceea ce priveste confortul si eleganta.

 

Mai mult, chiar Cristian Varbanciu, manager si owner FocusRent, companie de rent a car Bucuresti, recunoaste ca daca vrei sa ai clienti diversificati, este important sa oferi la rent a car masini “dotate cu echipamente de aer conditionat si cu sisteme de securitate moderne, prin care cautam sa ne loializam clientii prin standardele inalte de siguranta, incredere, profesionalism si seriozitate, iar pana acum am reusit. Avem clienti care ne-au devenit fideli de la primul serviciu de inchirieri auto si ne solicita, in continuare, ajutorul in care au nevoie de masini in sistem de rent a car Bucuresti sau Otopeni”.

 

Pentru ca timpul tuturor este limitat in era tehnologiei, clientii care apeleaza la rent a car au nevoie de solutii rapide si motive pentru care acesta sa revina: “Urmarim sa imbunatatim experienta utilizatorului si cautam sa oferim o mai buna transparenta si un acces rapid la serviciile noastre de rent a car Bucuresti si Otopeni. Compania noastra este construita conform feedback-ului primit in mod constant de la clienti, masurandu-se non-stop experienta acestuia, de la cele mai mici detalii pana la  rezervari sau interactiuni face-to-face”, mentioneaza Cristian Varbanciu, manager companie de rent a car Bucuresti.

 

FocusRent, companie de rent a car Bucuresti si Otopeni s-a lansat in anul 2006 si ofera de peste 10 ani cele mai rapide servicii de inchirieri auto: “Parcul nostru auto include masini de inchiriat ale marcilor reprezentative: Dacia, Renault, Ford, Skoda, Hyundai, Opel, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen etc. De asemenea, pentru vacante in cele mai bune conditii de confort si siguranta, oferim servicii de inchirieri microbuze (Mercedes Vito 8+1 si VW Transporter)”, spune Cristian Varbanciu.

 

In plus, clientii fideli ai FocusRent beneficiaza si de 10% reducere, la orice masina din sistemul de rent a car Bucuresti si Otopeni: “Ca sa iti fidelizezi clientul, nu trebuie sa ii oferi doar cele mai bune servicii, ci si o reducere prin care sa ii arati cat de mult conteaza pentru tine”, spune Cristian Varbanciu, manager companie de rent a car.

LEAVE A REPLY