Dacian Ciolos a facut anuntul: Intra in LUPTA pentru a ramane premier si dupa alegeri: „O sa vin cu un proiect”

0
822

dacian ciolos

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, joi seara, intr-o emisiune la Digi24, ca va lansa un „proiect” menit sa asigure continuitatea proiectelor guvernamentale si dupa alegeri. El va va discuta acest proiect cu partidele interesate sa il sustina, scrie aktual24.ro

„Trebuie sa discutam despre valori si principii. Iar cetatenii trebuie sa decida daca doresc sa punem in practica aceste lucruri. Imi propun ca in perioada urmatoare o sa prezint un proiect care sa reflecte experienta acumulata in aceasta perioada. Pot sa contribui cu asta la discutiile care vor avea loc in perioada urmatoare. Discutiile cu partidele pot avea loc dupa ce vom iesi cu acest proiect.

Este vorba despre principii de onestitate si onoare, despre proiecte pe care le-am inceput si trebuie duse dincolo de un an de zile. Le vom pune pe hartie cu colaboratorii si il vom lansa in dezbatere publica.

Decat sa fac un raport in decembrie, un raport formal la sfarsit, prefer sa il fac acum. Si sa le spunem cetatenilor: Uitati, pentru ca ne-ati intrebat daca candidam. Uitati, contributia mea la ce se va intampla dupa alegeri este acest raport, acest proiect.

N-am discutat cu partidele despre posibilitatea sa fiu prim-ministru dupa alegeri. Si nu acest lucru ma intereseaza neaparat. Eu vreau sa stiu daca proiectele pe care le-am inceput vor fi continuate”, a declarat Ciolos la Digi24.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in opinia sa, ar fi bine ca Dacian Ciolos sa continue proiectele dupa alegerile parlamentare, subliniind insa ca, pentru acest lucru, e necesar ca de acum sa isi declare adeziunea sau macar simpatia pentru partidul cu care doreste sa continue proiectele.

LEAVE A REPLY