Transportul în comun GRATUIT în BUCUREŞTI. De când va fi valabil

2
1085

controlori_ratb_foto_alex_mihaileanu_72798600

Primarul Capitalei nu renunţă la una din promisiunile din campania electorală. Astfel, Gabriela Firea vrea să testeze din primăvară transportul în comun gratuit în Bucureşti, după ce PMB va cumpăra cele 300 de autobuze promise, scrie b365.ro.

Gabriela Firea vrea ca, din 2017, bucureştenii să circule gratis cu mijloacele de transport în comun.

Pensionarii peneficiaza de gratuitate, elevii au reducere 50%, pretul biletului este subvenctionat. Exista un plan economic care poate fi aplicat prin care trasportul public sa fie gratuit“, spune Gabriela Firea.

Primarul Capitalei susţine că acesta este un program fezabil. A găsit chiar şi soluţia ca RATB să acopere din cheltuieli: să vândă în străinătate tramvaie fabricate în România,scrie romaniatv.net.

 

2 COMMENTS

  1. Unde se mai pot face tramvaie la noi, caci la uz 23 August (Faurul de azi) are desfintzata mai mult de 1/2 din fabrica, Electroputere Craiova este transformata in mall asa ca ar fi teribil de bine sa avem totusi o fabrica pe undeva prin tara unde sa se produca tramvaie… Ar fi si castigurile muncitorilor, ar fi si al statului prin impozite, asa ca daca se va realizaasta ar fi un lucru foarte bun.

LEAVE A REPLY