Noi devoalări despre Laura Codruţa Kovesi: ‘Conduce un partid’

1
929

kovesi_laura-codruta-ultima-ora

Laura Codruţa Kovesi a fost implicată, în ultimul timp, în mai multe scandaluri. Mogulul media, Sebastian Ghiţă a făcut dezvăluiri în cazul tezei de plagiat a şefei DNA, iar apoi a izbucnit şi scandalul cucuveauamov. De această dată, şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu iese şi el la atac. Fostul premier o acuză pe Kovesi de faptul că se implică în politică.

“În mod neoficial, doamna Kovesi conduce un partid pe scena politică. Este actor politic de seamă. În loc să aleagă cetăţenii, selectează DNA-ul.”, a tunat Tăriceanu la RTV.

Şeful Senatului speră să-şi rezolve cât mai repede problemele penale şi spune că are planuri mari în politică. Tehnocraţii sunt şi ei pe lista neagră a politicianului. ” Acum se întâmplă un singur lucru. Cade cortina. Ei au opţiuni politice. Aşa zisul guvern tehnocrat nu este tehnocrat. Va fi haos. Este haos şi acum. Unii dintre tehnocraţi nu se observă. Notorietatea lor tinde către 0. La PNL criza enormă de lideri îi determină să aducă cu arcanul tot ce găsesc în raza vizuală. Ei nu sunt capabili să aducă oameni la vârful partidului. Vrem să depăşim PNL şi să fim a doua forţă politică din România. Obiectivul nostru este să depăşim PNL. Încă nu am vorbit despre omul care să fie premier. Am mai fost premier. Nu mă sperie acest lucru. Nu poate numi un prieten, unul căruia îi este simpatic sau cunoştiinţă din copilărie”, a mai spus Tăriceanu.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY