BREAKING NEWS! Dezvaluire BOMBA in cazul lui Călin Popescu Tăriceanu. NIMENI nu se astepta la ASA CEVA

1
1258

tariceanu

CSM, reactie prompta: L-a dat pe Tariceanu pe mana Inspectiei Judiciare

Seful Consiliului Superior al Magistraturii, Mircea Aron, a sesizat Inspectia Judiciara in cazul apelului catre parlamentari al presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sa refuze sa se mai pronunte pe cererile DNA pana la finalul legislaturii.

“Avand in vedere solicitarea publica continuta in documentul intitulat ‘Apel catre parlamentari’, publicat pe pagina oficiala de internet a Senatului Romaniei, la 16 octombrie, sub semnatura presedintelui Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, precum si mesajele promovate in cadrul unor serii de aparitii mediatice recente, prin care domnia sa reia apelul ‘catre parlamentarii din ambele Camere sa refuze a se mai pronunta in vreun fel pana la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA’, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, in temeiul art. 30 alin. 1 din Legea nr. 317/2004 privind CSM, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii cu celeritate a verificarilor necesare pentru a stabili daca, prin afirmatiile asumate institutional de presedintele Senatului Romaniei si dezbaterea mediatica subsecventa a acestora, a fost adusa atingere independentei justitiei in ansamblul sau”, se arata intr-un comunicat al CSM

1 COMMENT

  1. REZULATUL VA FI UN RAHATT CU APA RECEEE .AR TREBUI SA SE MEARGA PANA LA DESTITUIRE SI CERCETAT PENTRU INSTIGARE SI NESUPUNERE LA CERCETARILE PE CARE JUSTITIA TREBUIE ,SA LE INTREPRINDA ASUPRA CELOR CARE ISI BAT JOC DE ACEASTA TARA SI POPOR .

LEAVE A REPLY