Alina Bica RUPE TĂCEREA: Vorbește despre întâlnirea SECRETĂ dintre ea, Băsescu și Kovesi

0
1230

bica-kovesi

Traian Băsescu a declarat că a avut o întâlnire, în timpul mandatului său de președinte în 3, cu fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si șefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Alina Bica a vorbit, la Antena 3, despre această confruntare pe care o descrie ca fiind foarte ”tensionată”.

”Fusese declanșată operațiunea de la Alba, când Traian Berbeceanu a fost reținut de DIICOT și apoi arestat. Exista o stare de tensiune, atât la nivelul DIICOT, cât și, probabil, la cealaltă structură. Eu în vara acelui an voiam să îmi dau demisia, la două săptămâni după ce fusesem numită în funcție. Avea legătură cu relația dintre mine și Kovesi.

Discuția a fost ca urmare a faptului că am transmis către CSM că sunt nemulțumită și că urma să iau măsuri. M-am manifestat și față de ziariști, și față de CSM, și față de colegi, față de toată lumea.

A fost o discuție destul de tensionată. Și eu, și Kovesi, ne-am exprimat punctele de vedere timp de 30-40 de minute, cât a durat întâlnirea. Președintele Traian Băsescu chiar credea că îmi voi da demisia. Nu s-a tras nicio concluzie. S-au spus anumite lucruri și s-au reclamat anumite abuzuri.”, a spus Alina Bica la Antena 3

LEAVE A REPLY