ZDROBITĂ de durere! Ce a MOȘTENIT Andreea Marin de la tatăl său

0
979

tatal-andreei-marin-612x400

Andreea Marin, zdrobită de durere! Vedeta a mărturisit ce a moștenit de la tatăl său. Într-un interviu acrodat revistei Ok Magazine, Andreea câteva cuvinte grele despre tatăl său care a murit în urmă cu câteva luni bune. Aceasta și-ar fi dorit ca tatăl ei să nu fi încetat din viață atât de devreme.

“Anul a fost greu din punct de vedere perso­nal pentru mine. Asta în primul rând din cauza pierderii tatălui meu, pe care nu o aşteptam. Nu era ceva la care să mă aştept. Şi, oricât de puternică aş fi, pentru că sunt un om care a trecut prin multe, după asta nu mi-am revenit. N-am reuşit să mă pun încă pe picioare. Poate pentru că tatăl meu era un om foarte hotărât. Era un sprijin pentru noi toţi cei din familie. Şi practic acum am devenit eu cea mai vârstnică din familie. E o responsabilitate pe care o simt apăsătoare.

Cu ce ai rămas cel mai puternic în minte de la tătăl tău? Cu o avere. Am o avere de la tata, ca să spun aşa. Era un izvor de înţelepciune, era un om care avea şi partea asta practică foarte bine dezvoltată. Dar era şi puţin poet, chiar boem. Era un bărbat romantic, care citise mult. Am rămas cu multe de la el. Pe de altă parte, el n-a fost pentru mine doar un tată. Gândeşte-te că noi am trecut împreună prin cel puţin o dramă, eu fiind copil la acea vreme. Şi nici tata nu era atunci prea vârstnic, avea 38 de ani. În momentul pierderii mamei, căci despre el vorbim, noi am devenit cei mai buni prieteni.

V-a unit cumva? Era firesc să fie aşa. El, un tânăr care deo­dată s-a trezit şi tată şi mamă pentru doi co­pii. Iar eu, un copil care pretindea că poate să ducă asta cu maturitatea”, a spus Andreea.

În luna martie, Andreea a postat pe Facebook un gând și pentru mama sa: „Gand pentru mama… peste putin, e 8 martie si acolo, in cer… Maine, rezerva-ti un timp, cat de scurt, dar pretios, pentru mama ta, care-i aici si mereu te asteapta. Somn lin, vis senin!”, a scris Andreea Marin pe pagina personală de socializare.

LEAVE A REPLY