Florin Zamfirescu l-a făcut praf pe Cioloș: TRĂDARE NAȚIONALĂ. Minciună sfruntată

1
1253

zamfirescu5202369-mediafax-foto-tibi-bologh

Florin Zamfirescu l-a făcut praf pe Dacian Cioloș în direct, la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire.

“Nu îmi place Dacian Cioloș. Ce a făcut Dacian Cioloș ca ministru al Agriculturii în România, ce a făcut când era comisar european penru agricultura română? Atunci când a devenit premier i-a acordat un interviu lui Rareș Bogdan căruia i-am trimis o întrebare pentru Dacian Cioloș. Jurnalistul i-a adresat-o, dar vreau să o repet: ‘Acum că ați devenit premierul României și nu mai sunteți parte a UE veți încerca negocierea tratatului de aderare la UE, tratat care ne-a dus în pragul falimentului, al vânzării a trei sferturi din țară, al tăierii pădurilor, al vânzării petrolului?’ Dacian Cioloș a răspuns așa: ‘nu știu la ce se referă persoana care mă întreabă, dar vă anunț că în 2019 vom avea din partea României președinția UE și atunci vom putea negocia ce dorim’.
Este o minciună sfruntată că nu știa la ce mă refer și este o atitudine de-o trădare națională să spui că mai avem de așteptat trei ani până se vinde tot, iar în 2019 vom discuta când nu vom mai avea ce discuta. Dacă eram în platou când Dacian Cioloș a spus așa ceva… cred că ieșeau toate televiziunile lumii cu breaking news. Aș fi avut reacții. Este trădare națională să spui tu, premierul țării, că nu știi ce se întâmplă cu România. Țara noastră este în prag de dispariție, iar noi ne scărpinăm la urechea dreaptă cu mâna stângă. Nu am încredere în Cioloș si nu va deveni premier”, a zis Florin Zamfirescu, noul purtător de cuvânt al PRM.

sursa: DCNews

1 COMMENT

  1. Ciolos , cumintenia pamantului , minte cand respira..a spus ca o sa plece la sfarsitul mandatului..ca nu il intereseaza politica..partidele..la fel ca Basescu care “demisioneze in 5 minute”..la fel si Ciolos o saplece la sfarsitul mandatului….

LEAVE A REPLY