Apeluri disperate ale simpatizantilor lui Ponta: „Haideti sa iesim in strada!”

0
933

ponta lansare

Simpatizantii lui Victor Ponta fac apeluri pe retelele de socializare de a protesta in strada fata de noile acuzatii ale DNA. Ponta a fost pus sub control judiciar, fiind invinuit ca a incasat o spaga de 220.000 de euro de la Sebastian Ghita.

Sute de apeluri pe retelele de socializare din partea simpatizantilor lui Victor Ponta pentru organizarea de proteste in strada. Cei mai activi sunt administratorii paginii „Echipa VP”, care in campania electorala pentru prezidentiale au propagat pe Facebook mesajele electorale ale lui Ponta.

Simpatizantii lui Ponta acuza ca in spatele actiunilor procurorilor DNA se afla „forte demonice”. Iata cateva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta.

screen-shot-2016

 

screen-shot-2016

Procurorii DNA au anuntat marti ca fostul premier Victor Ponta a fost plasat sub control judiciar intr-un nou dosar de coruptie. Ponta este acuzat de trafic de influenta si de complicitate la infractiunea de spalare de bani. Concret, Ponta e acuzat ca ar fi primit foloase necuvenite pentru a-l spijini pe Sebastian Ghita sa candideze la alegerile din 2012.

Banii oferiti de Ghita in schimbul candidaturii ar fi fost folositi pentru organizarea vizitei fostului premier britanic Tony Blair in Romania, care i-ar fi adus beneficii de imagine lui Ponta.

sursa: aktual24.ro

LEAVE A REPLY