Controversatul terapeut Stelian Fulga, acuzat de tentativă de viol. Mii de bolnavi i-au cumpărat leacurile

0
925

stelian-catalin-fulga

O femeie din Chişinău îi aduce acuzaţii grave controversatului terapeut bucureştean Stelian Fulga. Femeia de 41 de ani susţine că a fost atrasă într-un apartament din Capitală, unde doctorul Fulga ar fi încercat să o violeze, scrie a1.ro.

Femeia şi-ar fi căutat doar un loc de muncă, atunci când a ajuns printr-o prietenă în preajma lui Stelian Fulga. Controvesatul terapeut ar fi căutat şi el o persoană vorbitoare de limba rusă. Una care să îl ajute în afacerea cu plante medicinale. Iniţial, la interviul la care a mers împreună cu soţul ei, Adela spune că totul a decurs totul normal.

După câteva zile însă, la insistenţele vraciului, femeia s-ar fi întors în apartamentul lui. Odată ajunsă în casă, ar fi fost supusă la perversiuni.

Femeia şi-a făcut curaj şi i-a mărturisit soţului calvarul prin care a trecut. Cei doi au mers la poliţie şi mai apoi la INML pentru un certificat medico-legal. Revoltat de cele întâmplate, soţul femeii aşteaptă să se facă dreptate.

Reporterii Observator au luat legătura cu Stelian Fulga, dar acesta a refuzat să comenteze acuzaţiile. Terapeutul, un autoproclamat vindecator, a câştigat bani frumoşi din vânzarea iluziilor. A convins de-a lungul timpului mii de bolnavi să-i cumpere leacurile, fără prea multe cunoştinţe medicale.

LEAVE A REPLY