E OFICIAL! O noua DEMISIE din echipa lui Dacian Ciolos

0
899

guvern-ciolos

Mara Calista, unul dintre consilierii personali ai premierului Dacian Ciolos, a demisionat din Guvern pentru a candida la parlamentare pe listele Partidului National Liberal.

“E oficial. Voi candida pe lista PNL pentru alegerile parlamentare, in judetul Teleorman. E o onoare si o mare responsabilitate, pentru care le sunt datoare colegilor mei din Teleorman, alaturi de care sunt convinsa ca putem scoate judetul de sub feuda PSD. La fel de oficiala este si demisia mea de la Guvern, unde las in urma o echipa extraordinara, care a reusit sa demonstreze, intr-un singur an, ca pot fi mutati din loc si muntii birocratiei si ca administratia se poate face si in interesul cetatenilor. Le multumesc si lor pentru increderea pe care mi-au acordat-o si sunt sigura ca vom avea ocazia sa colaboram si in viitor, pentru proiecte destinate cetatenilor”, a scris Mara Calista pe contul sau de Facebook.

Mara Calista a facut parte din echipa de coordonare a implementarii masurilor de debirocratizare introduse prin Ordonanta 41/ 2016.

LEAVE A REPLY