Asta ar fi bomba anului: ‘Ion Iliescu, arestat. E o chestiune de zile’

0
983

basescu-iliescu

Asta ar fi bomba anului pe scena politică din România. Un fost şef de stat ar urma să fie arestat în următoarele zile. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Radu Moraru în direct la RTV. Totul s-ar întâmpla ca urmare a finalizării dosarului Revoluţiei din 1989.

“Din documentele de la Parchetul General, armata avea coordonări cu Ion Iliescu. Dacă el se face vinovat de acele crime, ele nu se vor prescrie niciodată. Nimeni nu s-ar da la o parte din a aresta un rechin atât de mare. Putem vorbi de prostie sau de decizii greşite ale unor comandanţi, dar totul de la nivel central fusese bine coordonat.”, a spus Moraru în emisiunea “Ora de vârf” realizată de Ionela Năstase.

“Din documente si marturiile unor ofiteri reiese clar ca Armata a preluat friiele Romaniei incepind cu 22 Decembrie si a desfasurat operatiuni specifice, coordonate de la cel mai inalt nivel. Incepe sa se devoaleze „fenomenul terorist”. Ion Iliescu a fost deja anchetat de catre procurori si, in urmatoarele zile, poate fi saltat si aratat ca „trofeu”! Exista o strinsa legatura intre Operatiunile Armatei si Comandantul Suprem Ion Iliescu. Generalul Militaru e mort dar Ion Iliescu e viu. 26 de ani acest „tovaras” a fost protejat de catre Procurorii Generali ai Romaniei, fie ca s-au numit Botos sau Kovesi. Augustin Lazar a deschis Cutia Pandorei, se va lasa cu macel !”, a mai spus jurnalistul pe nasul.tv.

Şi asta nu e tot. Moraru a anunţat că şi Călin Popescu Tăriceanu şi Traian Băsescu sunt pe lista neagră a oamenilor legii şi urmează să fie arestaţi. “În perioada următoare vor fi arestări spectaculoase. Tăriceanu, Ion Iliescu, Traian Băsescu, Se încearcă de foarte multă vreme. E foarte probabil că nu vor ezita când vor crede că au suficiente probe. E nevoie să dea lovituri spectaculoase pentru a atenua din acuzaţiile doamnei Kovesi sau a domnului Coldea. “, a mai spus Moraru.

sursa: stiripesurse.ro

LEAVE A REPLY