Locuri de muncă la Dedeman. Ce salarii se oferă

0
968

dedeman-700x351

În această perioadă, lanțul de magazine Dedeman a scos la concurs numeroase posturi, de la vânzători și agenți de pază la șefi de raioane, în numeroase orașe din țară, potrivit GreatNews.ro.

Dedeman face angajări pentru posturile: consultanți vânzări, agenți de securitate, șefi de raion, reprezentanți vânzări, tehnicieni service.

Locurile de muncă sunt disponibile în orașele: Alba Iulia, Bacău, Băneasa, Brăila, București, Cluj Napoca, Galați, Hunedoara, Iași, Oradea, Pitești și Satu Mare.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Angajatorul oferă pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă și bonus de performanță), precum și training-uri de vânzare.

Ce salarii sunt la Dedeman

Potrivit site-ului undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați din diferite companii din România împărtășesc informații despre locurile de muncă, un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2016 un salariu lunar net de 1.500 de lei. La acest salariu se adăugau tichete de masă în valoare de 188 de lei pe lună.

Un consilier pentru clienți, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar de 1.000 de lei net.

În anul 2014, un șef de raion angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga un salariu de 2.000 de lei net pe lună, la care se adăugau tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună și un comision din vânzări în valoare de 800 de lei pe lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

LEAVE A REPLY