Proteste MAJORE: Românii ies în stradă împotriva lui Iohannis

8
2532

protestors_in_bucharest

La trei zile după declarațiile președintelui Iohannis cu privire la demersul Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției, sute de români își anunță prezența un miting în centrul orașului Oradea. Și-a anunțat prezența și familia Bodnariu, românii cărora statul Norvegian le-a luat cei cinci copii, pentru ca ulterior, după zeci de proteste în toată lumea, minorii să fie returnați părinților.

„Coaliția pentru Familie, susținută de toate Cultele Creștine din România, vă invită sâmbătă, 22 octombrie 2016, de la ora 11.00, la o adunare publică în Piața Unirii din Oradea, pentru a cere modificarea articolului 48 din Constituția României, în sensul definirii familiei astfel: ‘Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația şi instruirea copiilor.’ Coaliția pentru Familie roagă toate bisericile indiferent de confesiune să facă rugăciuni pentru această cauză. Rugăm de asemenea slujitorii bisericilor: preoți, pastori, prezbiteri, diaconi, să anunțați în biserici despre adunarea publica care va avea loc în Piața Unirii din Oradea, sâmbătă 22 octombrie, de la ora 11.00”, se arată pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Aproape 700 de persoane au anunțat că vor participa la miting, iar alte 700 s-au declarat interesate.

8 COMMENTS

 1. Dar cu non-crestinii,agnosticii,ateii etc,. ce facem ,ii expulzam? Ne intoarcem in evul mediu,bine ca sunt numai cativa fanatic care se lasa antrenati de interese politice! Nu uitati ca Iohannis este presedintele tuturor romanilor ,chiar daca unii nu sunt ‘corespunzatori” conforma “coalitiei”!

 2. Da familile monoparentale nu mai sunt familii ? Ele ce sunt ?
  Dar familiile fara copii ce sunt ?
  Da cei divortati si cei ce traiesc in concubinaj ce sunt ?
  Da avortul mai este permis de viitoarea constitutie ? Da inseminarea in vitro ce este

 3. Bine ca sunteti doar doi care comentati si ganditi asa .
  Sa fie la voi .
  Fie sa aveti un copil care intr-o buna zi o sa va zica
  -mama , tata eu sunt gay si maine ma marit .sa vad atunci ce simtiti si ce comentarik mai postati …

 4. Pusi forțat sa facă copii, dacă nu bătuți până le sună apa-n cap! Supravegheați sa nu facă smecherii…..

 5. Uite prostii fara o chifla in stomac preocupati de altii in ce gaura o pun si daca pot s-au nu infia copii ::)) Dar de ce nu infiati voi mai netrebnicilor ca sunt sute de mii de infiat care traiesc precum niste caini,mai rau chiar?De ce nu va preocupa soarta generala a tarii ca nu mai aveti pamanturi sub cur cu acte,ca aveti 350 E salar mediu si sunteti in curul listei de salarii din europa?Ma faceti pentru prima data sa ma uit inapoi si sa constat ca prosti v-am lasat si saraci si vad ca acum sunteti si mai prosti si mai saraci….citand fara sa dau numele….Sunteti o gloata de analfabeti fara viitor si niciodata nu o sa fim acceptati ca tara cu drepturi egale in nici o uniune cu astfel de iesiri.

 6. De ce credeți ca ne-au „primit” în uniune? Ca să poată să ne „termine” mai repede…\De ce ai gura așa mare,bunico…Ca să te pot mânca mai repede…(vezi Scufița Roșie….)

LEAVE A REPLY