Alina Gorghiu, probleme de sănătate? Gestul care a dat-o de gol

0
1734

gorghiu-1024x890

Radu Câmpeanu a fost înmormântat, cu onoruri militare, duminică, la Cimitirul Bellu din Capitală. Copreședintele PNL a venit să-l conducă pe ultimul drum pe fostul lider liberal. În timpul funeraliilor Alina Gorghiu a părăsit biserica și a recurs la medicamente.

La înmormântarea lui Radu Câmpeanu au participat numeroși lideri PNL-iști, printre ei Călin Popescu Tăriceanu, Norica Nicolai, Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, dar și Alina Gorghiu. Cea din urmă a fost însoțită mai tot timpul de o prietenă care i-a fost alături, inclusiv într-un moment delicat pe care copreședinta PNL l-a trăit în timpul ceremoniei.

gorghiu3-620x517

Nu știm dacă pe fond emoțional sau din cauza unor afecțiuni medicale mai vechi, cert este că Alina Gorghiu a părăsit de urgență biserica și s-a ascuns în spatele ei pentru a lua un medicament fără să o vadă multă lume, evitând probabil astfel întrebările.

Aceasta a refuzat să vorbească cu jurnaliștii, la fel și Călin Popescu Tăriceanu, care s-a făcut nevăzut sub escorta unui SPP-ist, fără să schițeze vreun gest.

sursa: Libertatea.ro

LEAVE A REPLY