BOMBA ANULUI! ‘Ion Iliescu, arestat.’

2
1064

ion_iliescu

Asta ar fi bomba anului pe scena politica din Romania. Un fost sef de stat ar urma sa fie arestat in urmatoarele zile. Anunţul a fost facut de jurnalistul Radu Moraru in direct la RTV. Totul s-ar intampla ca urmare a finalizarii dosarului Revoluţiei din 1989.

“Din documentele de la Parchetul General, armata avea coordonari cu Ion Iliescu. Daca el se face vinovat de acele crime, ele nu se vor prescrie niciodata. Nimeni nu s-ar da la o parte din a aresta un rechin atat de mare. Putem vorbi de prostie sau de decizii gresite ale unor comandanţi, dar totul de la nivel central fusese bine coordonat.”, a spus Moraru in emisiunea “Ora de varf” realizata de Ionela Nastase.

“Din documente si marturiile unor ofiteri reiese clar ca Armata a preluat friiele Romaniei incepind cu 22 Decembrie si a desfasurat operatiuni specifice, coordonate de la cel mai inalt nivel. Incepe sa se devoaleze „fenomenul terorist”. Ion Iliescu a fost deja anchetat de catre procurori si, in urmatoarele zile, poate fi saltat si aratat ca „trofeu”! Exista o strinsa legatura intre Operatiunile Armatei si Comandantul Suprem Ion Iliescu. Generalul Militaru e mort dar Ion Iliescu e viu. 26 de ani acest „tovaras” a fost protejat de catre Procurorii Generali ai Romaniei, fie ca s-au numit Botos sau Kovesi. Augustin Lazar a deschis Cutia Pandorei, se va lasa cu macel !”, a mai spus jurnalistul pe nasul.tv.

Si asta nu e tot. Moraru a anunţat ca si Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu sunt pe lista neagra a oamenilor legii si urmeaza sa fie arestaţi. “In perioada urmatoare vor fi arestari spectaculoase. Tariceanu, Ion Iliescu, Traian Basescu, Se incearca de foarte multa vreme. E foarte probabil ca nu vor ezita cand vor crede ca au suficiente probe. E nevoie sa dea lovituri spectaculoase pentru a atenua din acuzaţiile doamnei Kovesi sau a domnului Coldea. “, a mai spus Moraru.

2 COMMENTS

  1. saltat=SĂLTÁT, -Ă, săltați, -te, adj. 1. (Adesea adverbial) Sprinten, vioi, săltăreț. 2. Care se află (mai) sus. 3. (Fam.; despre copii și plante) Crescut, înalt, măricel. – V. sălta.
    Sursa: DEX ’09 (2009) | Adăugată de blaurb. | Semnalează o greșeală | Permalink
    SĂLTÁT, -Ă, săltați, -te, adj. 1. (Adesea adverbial) Sprinten, vioi, săltăreț. 2. Care se află (mai) sus. 3. (Fam.; despre copii și plante) Crescut, înalt, măricel. – V. sălta.
    Sursa: DEX ’98 (1998) | Adăugată de RACAI | Semnalează o greșeală | Permalink
    SĂLTÁT, -Ă, săltați, -te, adj. 1. Care saltă, care sare; săltăreț. Mers săltat. (Adverbial) Femei tinere în rochii ușoare… pășeau mărunt și săltat, cu capul puțin înălțat, cu puncte de lumină în priviri. SADOVEANU, O. VIII 523. 2. Ridicat, înălțat. Prispa… era săltată numai de-o palmă deasupra curții. La CADE. ♦ (Familiar; despre copii) Crescut, măricel, ridicat.Grea este limba romana pentru jurnalisti.

  2. Doamne ajuta,s-ar face o mare dreptate morala macar,in cinstea acelor oameni,care chiar au crezut ca e o revolutie adevarata,nu un puci pus la cale de kgb-stii din esalonul 2 al pcr-ului!?

LEAVE A REPLY