DEZVALUIRI IMPORTANTE din lumea politica. LIVIU Dragnea face marele ANUNT!

1
2258

dragnea psd

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, sambata seara, ca Victor Ponta, Ecaterina Andronescu,Eugen Teodorovici si Nicolae Banicioiu se vor regasi pe listele candidatilor PSD pentru parlamentare.

“Am vazut pe un site in care se spunea ca eu nu ii pun pe liste. In primul rand e o prostie. Asta e o prostie. Dar este cineva din partid (…) care nu intelege ca PSD – ul a iesit din acel stil de intrigi, de mici cerculete in interiorul partidului. Si nu intelege ca vorbeste singur si nu intelege ca toti cei cu care discuta spun tuturor despre el. (…) E un om la care am tinut foarte mult si care dezamageste pe foarte multi oameni. Nici macar nu e mare personaj, dar am vrut sa-i spun ca sa afle de la mine ca ceea ce face nu e bine si mai are o singura sansa”, a spus Dragnea, refuzand sa mentioneze despre cine este vorba.

El a subliniat ca Ponta, Andronescu, Banicioiu si Teodorovici vor fi pe liste, informand, totodata, ca marti se vor aproba toate listele cu candidatii la parlamentare.
Presedintele PSD a declarat ca sunt tot felul de zvonuri cu privire la ziua alegerilor. “Suntem cu atentie pe Guvern, suntem cu atentie pe Ministerul de Interne si pe prefecturi, pentru ca am primit tot felul de zvonuri ca nu stiu ce vor sa faca, in preziua alegerilor, in ziua alegerilor. Sper sa nu se intample lucrul asta, sa foloseasca prefectii pentru tot felul de operatiuni. Sper sa fie doar zvonuri”, a afirmat Liviu Dragnea.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY