Aceasta batrana a revoltat toata Romania! Cum a fost fotografiata la metrou: “Mi-a cerut cu lacrimi in ochi cinci lei si…”

0
935

batrana

Se spune ca batranii, in general, sunt mult mai intelepti decat tinerii, insa nu este chiar asa. Este cazul unei femei care a ales sa-si castige traiul zilnic din cersit.

Un bucurestean si-a facut mila de o femeie care cersea la colt de strada si s-a decis sa ii dea doi lei. Dupa acest lucru se pare ca acesta a ramas total dezamagit cand a vazut ca femeia nu este atat de saraca pe cat credea el: “Doamna din imagine mi-a cerut cu lacrimi in ochi cinci lei sa isi ia de mancare. I-am dat doi, s-a uitat ciudat la mine si a plecat scarbita mai departe. Intamplarea a facut sa o vad ulterior in aceeasi zi cum numara banii primiti. Inca rad cand imi dau seama ca nu a facut nicio facultate si totusi castiga mai mult decat 90% din salariatii din Romania.”

batrana23

Pentru a vedea toata lumea ce vremuri traim si de ce oameni suntem inconjurati, acesta a postat o fotografie cu femeia care era la cersit si numara banii. Mai mult, pentru a fi inteleasa imaginea tanarul a scris si un mesaj la descriere.

sursa: Cancan

LEAVE A REPLY