„În perioada următoare vor fi arestări spectaculoase: Tăriceanu, Ion Iliescu și Traian Băsescu, cap de afiș”. DECLARAȚII care vor arunca în aer scena politică

0
869

basescu-iliescu-tariceanu

Jurnalistul Radu Moraru a făcut unul dintre cele mai importante anunțuri care ar putea da peste cap scena politică.

Acesta spune că Ion Iliescu ar urma să fie arestat în zilele ce urmează.

“Din documente si marturiile unor ofiteri reiese clar ca Armata a preluat friiele Romaniei incepind cu 22 Decembrie si a desfasurat operatiuni specifice, coordonate de la cel mai inalt nivel. Incepe sa se devoaleze „fenomenul terorist”. Ion Iliescu a fost deja anchetat de catre procurori si, in urmatoarele zile, poate fi saltat si aratat ca „trofeu”! Exista o strinsa legatura intre Operatiunile Armatei si Comandantul Suprem Ion Iliescu. Generalul Militaru e mort dar Ion Iliescu e viu. 26 de ani acest „tovaras” a fost protejat de catre Procurorii Generali ai Romaniei, fie ca s-au numit Botos sau Kovesi. Augustin Lazar a deschis Cutia Pandorei, se va lasa cu macel !”, a mai spus Radu Moraru, potrivit stiripesurse.ro.

Acesta a continuat declarațiile incredibile, spunând că nu doar Ion Iliescu ar urma să fie luat de poliție, ci și Călin Popescu Tăriceanu și fostul președinte, Traian Băsescu.

“În perioada următoare vor fi arestări spectaculoase. Tăriceanu, Ion Iliescu, Traian Băsescu, Se încearcă de foarte multă vreme. E foarte probabil că nu vor ezita când vor crede că au suficiente probe. E nevoie să dea lovituri spectaculoase pentru a atenua din acuzaţiile doamnei Kovesi sau a domnului Coldea”, a mai spus Moraru.

LEAVE A REPLY