Dieta-fulger cu murături “topește” 2 kg în 3 zile

0
623

14705894_10157904548380019_4253380561901352424_n

Pentru iubitorii de murături avem două vești, una bună și una mai puțin bună. Cu dieta cu murături poți slăbi, dar nu așa de repede și mult cum probabil te aștepți, scrie clickpentrufemei.ro.

Murăturile nu pot fi incluse într-o alimentație echilibrată, în primul rând pentru că au puține calorii, deci și un număr limitat de nutrimenți. Asta înseamnă că nu este indicat să urmezi o vreme îndelungată dieta cu murături, pentru că privezi corpul de vitamine și minerale esențiale bunei funcționări a organismului.

De ce te pot ajuta murăturile să slăbești? Simplu! Pentru că sunt foarte sărace în calorii. De exemplu, un castravete mediu murat, de aproximativ 35 de grame, are doar 4 calorii. Dar dacă în procesul de murare s-a adăugat și zahăr, atunci catravetele poate ajunge să furnizeze corpului aproximativ 32 de calorii.

Ca să dai jos chiar mai mult de două kilograme în trei zile trebuie să urmezi această dietă întocmai. În fiecare zi, la micul dejun, consumă două ouă fierte și o salată de murături (gogonele, gogoșari, castraveți sau varză).  La gustare, ia o porție de salată de murături.

Pentru prânz ai nevoie de un piept de pui la grătar, pe care îl combini cu o salată de murături. A doua gustare trebuie să fie compusă dintr-o salată de murături. La cină mănâncă pește afumat și murături asortate.

LEAVE A REPLY